top of page

HOE WE TE WERK GAAN?

STAP 1 EEN GOED GESPREK 

Daar start alles mee

 

Voor het ontwerp van een logo maken we een vrijblijvende afspraak.  Tijdens het gesprek gaan we op zoek naar wat jou en je zaak bijzonder maakt en hoe we dat vertaald krijgen in een stijl die bij je wensen aansluit.

STAP 2 EEN MOODBOARD

Maakt het duidelijk

 

Na dit gesprek maak ik een moodboard voor je. De kleuren, stijlen, foto's, lettertypes, en ideeën zullen ons samen helpen te bepalen welke weg we zullen inslaan.  Het moodboard is de verpersoonlijking van jouw stijl in één oogopslag. Hier zitten al eerste verschillende voorontwerpjes voor je logo in verwerkt. Klaar om onder handen genomen worden tot een prachtig eindproduct.

STAP3 - UITPUREN VAN HET LOGO

De laatste stap

Uit het moodboard selecteren we het ontwerp waar we voor gaan. Nu komt het uitpuren van het ontwerp. 2 correctierondes later hebben we samen HET ultieme logo voor jouw zaak klaar.

 

Wat kost het ontwerp van een logo?

De prijs van een logo met stap 1 - 2 en 3 inbegrepen start bij €650. Excl. btw

Hier zijn 2 correctierondes inbegrepen na het kiezen van de stijl.

 

Ook inbegrepen zijn de hoge resolutie bestanden van jouw logo in verschillende bestandsformaten. EPS en PDF voor drukwerk, jpg en png met transparante achtergrond voor scherm, web en social media toepassingen. 

Ben je een leek en ken je niets van al die benamingen? Geen probleem, ik zet alles netjes in mapjes met in de benaming voor welke toepassing het bestand kan dienen.

Schermafbeelding 2020-05-18 om 23.15.39.

HUISSTIJL - BRANDING

Het verlengde van je logo

 

Natuurlijk kan Balou ook een volledige huisstijl uitwerken.

 

Lettertypes - kleurcodes en eventueel foto's worden bepaald en vastgelegd in een document. Binnen jouw stijl kan dan eender wat door ons worden ontworpen zodat jouw persoonlijke, unieke, duidelijke huisstijl helemaal tot leven komt.

Hieronder enkele voorbeelden met een prijsindicatie:

 

Opmaak voor varianten zoals visitekaartjes, factuur hoofding,  wagenbelettering, reclamebord, flyers, hang-tags, deurhangers, T-shirts , stempels, stickers, cadeaubonnen ... 

Vanaf €75 (per opmaak)

 

Opmaak voor varianten zoals vouwfolders, prijslijsten met een gesloten formaat (enkelbladig)

Vanaf €125 (per opmaak)

 

Opmaak menukaarten of meer bladige folders

Vanaf €300

 

Ook hier zijn steeds 2 correctierondes inbegrepen.       

 

Dit pakket is zelf samen te stellen naar eigen budget of noden. Dit moet niet allemaal in 1 keer. Je kan ook eerste enkel het logo laten maken en nadien nog extra's bijbestellen wanneer nodig.  

 

Ook het drukwerk kan via mij gebeuren. Heb je enkel de hoge resolutie bestanden nodig, dan kunnen deze ook gewoon digitaal aangeleverd worden.

NOG VRAGEN? Aarzel niet om ons te contacteren!

Mail of bel 0486 07 04 23. Tot snel!

bottom of page